Шоколадов бонбон La Feve със зехтин Latzimas и маслини

Нова колаборация, с която се гордеем

Не е тайна, че професионалните готвачи в страната избират нашите продукти с доказано качество и произход, особено когато става въпрос за високо майсторство и креативност. С голямо вълнение споделяме тази колаборация – La Feve by Pavel Pavlov създадоха бонбон от бял шоколад със зехтин Latzimas и маслини от нашето портфолио!

Павел и Дария споделят, че формата на бонбона, с явен връх, е неслучайно избрана –  тяхната смелост и оригиналност при играта с вкусове, води до покоряването на нов кулинарен връх!Бонбонът е част от обновените колекции на техните изящни бонбониери. Побързайте да опитате, поръчайте през техния уебсайт тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *