Олимпорт представя нови продукти на Националната кулинарна купа на България 2016

Олимпорт представя нови продукти на Националната кулинарна купа на България 2016

Верен на мисията си да подбира най-добрите продукти за професионална кухня и да подкрепя развитието на кулинарията в България, „Олимпорт“ за поредна година подпомага Националната кулинарна купа на България. На 22 и 23 април събитието събира участници и зрители в Панаирната палата в Пловдив пристигнали, за да срещнат колеги и да видят на живо състезанията за най-добър млад готвач, хлебар, сладкар, сервитьор, барман и карвинг декоратор.

Традиционно, състезанието организирано от Българската асоциация на професионалните готвачи, привлича в Пловдив любители и професионалисти от цялата страна, които искат да се запознаят и с последните новости в кулинарията. „Олимпорт“ участва със специален щанд, на който представя не само добре познати и ползвани от професионалните готвачи продукти като зехтините Latzimas Extra Virgin Olive Oil и Del’Or, и вкусните маслини Nacos, но и най-новите си предложения. Сред тях са консервираните домати Kyknos, първокласната риба тон и консервиран нахут на испанската компания Montey, новите оцети (ябълков, бял и червен винен) на Acetum, нашия традиционен партьор от Модена, печена гроздова мъст MAESTRО, отлежала в дъбови бъчви, и най-новия ни иновативен продукт за готвене и пържене – течно масло с търговската марка Del’Or.