You are currently viewing Олимпорт представя нови продукти на Националната кулинарна купа на България 2016

Олимпорт представя нови продукти на Националната кулинарна купа на България 2016

Верен на мисията си да подбира най-добрите продукти за професионална кухня и да подкрепя развитието на кулинарията в България, „Олимпорт“ за поредна година подпомага Националната кулинарна купа на България. На 22 и 23 април събитието събира участници и зрители в Панаирната палата в Пловдив пристигнали, за да срещнат колеги и да видят на живо състезанията за най-добър млад готвач, хлебар, сладкар, сервитьор, барман и карвинг декоратор.

Традиционно, състезанието организирано от Българската асоциация на професионалните готвачи, привлича в Пловдив любители и професионалисти от цялата страна, които искат да се запознаят и с последните новости в кулинарията. „Олимпорт“ участва със специален щанд, на който представя не само добре познати и ползвани от професионалните готвачи продукти като зехтините Latzimas Extra Virgin Olive Oil и Del’Or, и вкусните маслини Nacos, но и най-новите си предложения. Сред тях са консервираните домати Kyknos, първокласната риба тон и консервиран нахут на испанската компания Montey, новите оцети (ябълков, бял и червен винен) на Acetum, нашия традиционен партьор от Модена, печена гроздова мъст MAESTRО, отлежала в дъбови бъчви, и най-новия ни иновативен продукт за готвене и пържене – течно масло с търговската марка Del’Or.