You are currently viewing Добро партньорство: Полъх от Средиземноморието в магазини „Вършец“

Добро партньорство: Полъх от Средиземноморието в магазини „Вършец“

• Post category:Press

Какво е общото между Северозапада и Средиземноморието?
Нашите партньори от „Вършец“ имат своя версия.

Познавате добре „Вършец“ – фирмените магазини на мандрата в близост до град Вършец. Самите ние като клиенти оценихме високо и млякото, и сирената – продукти на високопланинското животновъдство. А от скоро Олимпорт присъства с част от средиземноморската си селекция продукти в обектите на „Вършец“.

Драгомир Иванов, управител на веригата, разказва:

Ние изключително много държим на качеството на нашата продукция, а продуктите на „Олимпорт“ стоят напълно естествено до нашите, със същото високо качество. Предложенията ни се допълват не само като бизнес логика, а и като автентичност и вкусове – затова са и на една витрина.

Неслучайно сме си клиенти един на друг. Аз, например, харесвам маринованите пикантни чушки „Пелопонес“ като потребител. Изключително приятни и хрупкави са, присъстват почти всяка вечер на нашата семейна трапеза. Любопитно е, че покрай тях дори децата ми проядоха чушки.

От своя страна препоръчвам много нашето бяло саламурено сирене, което постига уникалния си вкус поради това, че зрее между 90 и 120 дни. Всичко е важно тук – и технологията, и суровината (никакъв компромис с мВършецлякото!), и процесът на зреене – всеки етап от процеса в собствена степен допринася за отличителния маслен вкус на това сирене. А когато се съчетае с мариновани сушени домати, се получава истинско кулинарно преживяване.

Така разбирам аз сътрудничеството ни с „Олимпорт“ – за нас е важно не просто да предложим богат асортимент и да печелим повече – нашата цел е клиентът да открие своята предпочитана комбинация, да остане доволен и да се върне за още, убеден в гарантирано високото качество. Затова особено ценни за нас са отношенията с екипа на „Олимпорт“.  Споделяме общи ценности в бизнеса, а и общи вкусове. За мен е привилегия да работя с такива партньори!

Вутрина Вършец

Открийте Каламата печена на фурна, Сушени домати в зехтин, мариновани люти чушлета от сорта „Пелопонес златна“ във верига магазини „Вършец“ – 13 в София и 13 в страната.