You are currently viewing Коледни и новогодишни подаръци от 10 лв. до 90 лв. – оригинално и вкусно!

Коледни и новогодишни подаръци от 10 лв. до 90 лв. – оригинално и вкусно!

 • Post category:Press

Лични и фирмени подаръци за Коледа и Нова година, рожден и имен ден – този път наистина ефектни и полезни за всеки, а повечето подаръци са изцяло веган. Как става това? Когато подаръкът е подбрана средиземноморска храна, здравословна, слънчева и чиста – ето как! Четете нататък, има и избор!

Подарък за Коледа или за Нова година трудно се избира. Знаем за това и въпреки всичко оставяме решението си за последния момент. Накрая подаряваме нещо стандартно, което рядко влиза в употреба, или бутилка вино.

Вярваме, че можем да счупим неловкия компромис на коледен подарък, купен в последната минута, като предложим нещо по-оригинално флашка и далеч по-полезно от ваучер за пазаруване. Истински подарък, с който да зарадвате близки и колеги, а не просто формалност в празнична опаковка.

Критски зехтин за здраве и дълголетие – 10.00 лв.

Зехтин LATZIMAS екстра върджин – наситен и хармоничен маслинов вкус и аромат, лека и свежа текстура. Студено пресован в малка семейна фабрика на о. Крит, LATZIMAS е сред най-награждаваните гръцки зехтини през последните 10 години.


500 мл стъклена бутилка, празнично опакована в тишу с коледни стикери.

Rincon de la Subbetica bio extra virgin – 48.00 лв.

Ексклузивна селекция испански зехтин екстра върджин RINCON DE LA SUBBETICA – най-добър зехтин в света през последните 5 години, с над 400 международни награди за качество. Сертифициран БИО, това е бутиков зехтин със забележително интензивен аромат. Едва няколко капки от него са достатъчни за овкусяване на ястие – ефектът е удивителен! За разлика от бутилка вино за подарък, една бутилка Rincon ще бъде използвана отново и отново – това е истински подарък!

500 мл стъклена бутилка в собствена луксозна кутия.

Средиземноморска Веган селекция – 48.00 лв.

Една селекция от изцяло веган продукти – без съставки от животински произход, слънчеви продукти от Гърция, Италия и България за слънчеви хора! Най-добрият критски зехтин, нефилтриран органик ябълков оцет с всички полезни съставки в „майката на оцета“, прекрасната италинска маслина Таджаска, каперси гигант (знаехте ли, че са чудесно мезе за узо и водка?) и сушени домати от Драма, Гърция, както ии вкусни, ръчно правени бисквитки и крекери от „Сладко и солено за приятели“ – наистина сме приятели 🙂 Всичко красиво подредено в дървен нелакиран поднос и украсено с коледна декорация.

 • Зехтин LATZIMAS екстра върджин tin 500 мл
 • Органик ябълков оцет ACETUM 500 мл
 • Маслини Таджаска SALVIANI 180 г
 • Сушени домати MAKEDONIKI 365 г
 • Каперси гигант с дръжки MAKEDONIKI 110 г
 • Сладки бисквити Веганки с портокалов сок 130 г
 • Крекери със сусам и лимец 100 г
  *Всички продукти не съдържат животински съставки.

Празничнo опакована в поднос и с коледна декорация

Средиземноморска Премиум селекция – 90.00 лв.

Най-добрите продукти от Испания, Гърция, Италия и България в Средиземноморска Премиум селеция! Бутиков испански био зехтин RINCON DE LA SUBBETICA (виж по-горе) балсамико от Модена, италианската слабосолена и месеста маслина Таджаска си партнира с ръчно грилованата зелена Халкидики, маринована в лайм, риган и чесън.  Каперси гигант, които познавачите сервират като мезе за високоалкохолни напитки. Ръчно правени солени гевречета със зехтин и маслини, сладки бисквитки и пармезанови пръчици от „Сладко и солено за приятели“. Поднос от дърво със заоблена форма остава в дома вместо кошниците, на които трудно се намира приложение. Селекцията е вегетерианска, като единствено пармезановите пръчици съдържат сирене – всичко останало е стриктно веган! Над 3 килограма нето тегло вкусна, слънчева средиземноморска храна.

Коледен подарък Средиземноморска Премиум селекция

 • Био зехтин екстра върджин RINCON DE LA SUBBETICA 500 мл
 • Балсамов оцет ACETUM 500 мл
 • Грилована зелена маслина 500 г
 • Маслини Таджаска SALVIANI 180 г
 • Каперси гигант с дръжки MAKEDONIKI 110 г
 • Пармезанови пръчици 100 г
 • Гевречета с маслини 100 г
 • Сладки бисквити Веганки с портокалов сок 130 г

Празничнo опакована в поднос и с коледна декорация.

Изберете своя коледен подарък или новогодишна изненада за приятели, колеги, бизнес партньори!
Поръчайте сега!

+359 2 958 65 92
+359 884 621 900
+359 885 977 659
office@olimport.bg