Създадена през  2007 г., „Олимпорт“ ЕООД е утвърдена търговска компания от хранителния сектор, посветена на мисията да подбира и доставя най-добрите, конкурентни и здравословни храни на ресторанти, хлебопекарни, хранителни производства, детски кухни и малки специализирани магазини. Дейността ѝ обхваща цялата гама от търговията: продажби, маркетинг и логистика.

„Олимпорт“ ЕООД е ексклузивен вносител и представител на продукти от Гърция, Италия, Испания, България и през годините се наложи като верен приятел и надежден партньор за всеки управител и собственик на ресторант или магазин, който желае да предложи на клиентите си най-добрите продукти на оптимална цена.

Качеството, разнообразието и информираният избор са решаващи при подбора на продуктите в портфолиото на „Олимпорт“ ЕООД. Преди да бъде предложен на българския пазар, всеки от тях се тества от екип главни готвачи от най-добрите ресторанти на София.

„Олимпорт“ ЕООД редовно организира дегустации, участва в изложения, благотворителни каузи и предоставя на своите клиенти функционални за дейността им рекламни материали. Креативна и новаторска, още през 2008 г. компанията организира първата зехтинена вечеря със съдействието на шеф Андре Токев.

Олимпорт активно подкрепя повишаването на културата на хранене в България и насърчава обучението на студентите в HRC Академия и Софийската Професионална Гимназия по Туризъм.  Компанията работи активно с професионалните асоциации на готвачите в страната, участва в кулинарни събития и от 2009 г. ежегодно подкрепя Националната Кулинарна Купа на България.

С всяка година от своята дейност, „Олимпорт“ ЕООД доказва, че с постоянна връзка и познаване на пазара, с коректност и лоялност към своите клиенти и партньори няма невъзможни неща.

Нашият екип

Милена Асенова

Елена Новоселова

Търговски представител

Велина Петрова

Офис мениджър

Мария Тахова

Офис асистент

Петър Димитров

Мениджър логистика

Юлиан Стоянов

Снабдител-доставчик