КОИ СМЕ НИЕ

Лидер в HoReCa сектора и надежден дългогодишен партньор на хотели и ресторанти, вече 14 години Олимпорт доставя широка гама зехтин с оптимално съотношение цена/качество, разнообразни средиземноморски продукти от Гърция, Италия, Испания, съобразени с нуждите на бранша, с които можете да се запознаете на www.olimport.bg

Олимпорт подкрепя Национална Кулинарна купа на България

ИЗБОРЪТ НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ГОТВАЧИ

Портфолиото на Олимпорт е резултат от собствените ни търсения на истински добрия вкус – пътуваме, посещаваме малки производители и семейни бизнеси, вникваме в производствения процес и лично опитваме. Разчитаме на тежката дума на професионалните готвачи – преди да предложим на пазара продукт, той бива тестван от същите професионалисти, които впоследствие влагат продукта в кулинарната си практика.

Неслучайно професионалните продукти от Олимпорт са предпочитани от топ шефовете в ежедневната им работа. Сред тях са критският екстра върджин зехтин Latzimas, професионалните консервирани домати на Kyknos и зеленчуците на Makedoniki. Нашите партньори получават най-добнрото съотношение цена/качество, а готвачите – постоянно високо качество с неизменен, предвидим вкус, от който толкова много се нуждаят.

НЕ ПРЕСТАВАМЕ ДА ИЗНЕНАДВАМЕ

Непрекъснато селектираме и разработваме нови продукти. Сред тях са най-награждаваният висок клас зехтин в последното десетилетие Rincon de La Subbetica, два специални зехтина с български люти чушки, съвместна разработка с Чили Хилс. Също така създаваме нови предложения за нашите партньори – зелената грилована маслина, маринована и опушена с букови трици е съчетание от гръцки продукт и българска рецепта, посрещнато много топло на пазара. Такова е и решението за румсервиз и кетъринг в епидемична обстановка – иноватичните индивидуалните миниатюри за овкусяване с екстра върджин зехтин и балсамико от реномирани производители. Мостри от тях ще откриете сред материалите на форума.

Да поговорим

Със сигурност ще намерим пресечна точка, повод за сътрудничество, тема от взаимен интерес.

Милена Асенова
Генерален директор
+ 359 888 959 721